oktober, november, december

Oktober 2011

Jag började spendera mer och mer tid med min fina vän alexandra!
Jag fyllde år, fick fina presenter osv. Jag kuggade 1 gång på moppeprovet men fick till slut mitt körkort den 27 oktober whii! Det vart höst lov och jag bara njöööt! Dömde mina första handbolls matcher och slutade som konståknings tränare.
image descriptionimage description

November 2011

Det var höst lov och jag åkte upp med bästavän till Stockholm för att se Rihanna men ja...
Åkte lite konståkning, gick på Vernocia Maggio med fina vänner och vart Lucia helt awesome!!!




December 2011

Jag spenderar mycket tid med Alexandra, nästan varje dag!
Jag har varit lucia, åkt till Danmark och fått ur grymma betyg! Jag klippte av mig hårt och har aldrig trivts såhär mycket i mig själv någon gång.




juli, augusti, september

Juli 2011

Jag spenderade första dagarna i Turkiet. Friade Emilia&Viktoria!
Började umgås massa med Michis, Adam, Calle och Putte m.m, vi gjorde lite allt möjligt. Nattbadade till exempel, ur mysigt hade vi det iallfall! och chill vare! Jag klippte av mig håret, galet skönt va det. Tillbringade mycket tid i Borsökna!




Augusti 2011

Pappa hade 50års fest och jag höll tal, haha stolt över att jag gjorde det! tillbringade en sista sommarkväll/natt med några från min fina klass, underbara ni<3
Det var åfest och skolan började, nian gällde och jag trivdes direkt.
även handbollen startade igen.


'
'


September 2011

Jag hade en toppen kväll med fina tjejor hemma hos mig!
Jag kollade med en kamra i magen.. Jag tränade väldigt mycket och var sjukt stressad hela tiden..






It's okay, to not be okay


april, maj, juni

April 2011
jag firade Siljes födelsedag med fina människor och spenderade en fin helg där! solen hade börjat komma fram också. minns inte så mycket men vi fick även påsklov och som alla andra år tog jag mamma pappa och niklas bilen ner till min extra släkt som jag kallar de nere i Göteborg för att fira påsk. vi gick på liseberg träffa min bror och lite sånt, väldigt mysigt. älskar göteborg!




Maj 2011
Jag spenderade min valborg med fina lisa, mina föräldrar va i Danmark på fest osv.<br />Jag tror också de va den här månaden jag började spela fotboll med Felicia också! älskade fotbollslag, de är bara för underbara!! rättegång va det också om jag inte minns fel...<br />jag och några tjejor från mitt lag åkte ner till Göteborg för att se sm-finalen och shit vilken upplevelse!! bästa nästan ju.. även prao med ebba sille på gillbergaskola!






Juni 2011
Det var fyrkamp och skolan gav oss äntligen sommarlov! På avslutingen drog jag och några från klassen och badade i borsökna, simmade över borsöka sjön med adam och gustav och på kvällen träffade jag henrik,oscar, tove och många fler. ebba hade sin fin konfirmation. jag tog flyget ner till turkiet i slutet av månaden till turkiet med pappi.




Talk that talk

Hade en urmysig dag/natt med Emilia igår! O.C är kärlek<3

Idag har jag tillbringat min dag med michis, vi åkte runt lite överallt kändes de som.. En American Pizza tryckte vi oss också, skräll!!! Planerade lite nyår och myste. Nu ska jag slå på ett avsnitt av O.C. Puss


Jag önskar att jag kan förlåta dig, men jag kan inte jag bara inte kan efter allt.

Nu: mot stan för att träffa min älskade vän Emilia som även sover här inatt, urmysigt ju. Puss


Mitt älskade hjärta, ingen förstår som du


You learn from your past

Vi ska strax gå av båten och då är vi alltså i Göteborg. Vi ska förbi Nordstan en sväng, ska se om Alexandras skor finns kvar till henne också! Kanske hittar något till mig själv också? Längtar efter min säng skapligt mycket och en dusch för känner att jag aldrig har varit såhär ofresch på länge... Puss


-

Fan, så irriterad på precis allt


I Danmark

Jag befinner mig i Danmark hos min faster och mina kusiner med min far.
Jag firade in lovet med fina tjejer,god mat, bra betyg och en liten julafton med min släkt i Sverige. Mysigt. Jag har det helt okej här, de va värre imorse. Men hemlängtan har jag och ont i magen. Men de är helt okej som sagt. Hittat min nyårsklänning också och skorna. Så de är bra de. Hoppas bara skorna finns och att de är värda 1399kr... När jag kommer hem har jag bestämt mig för att ta tag i livet på allvar och verkligen ta vara på allt jag har. För man vet aldrig när något försvinner. Mina fina vänner, jag tycker om er. En sak till, när jag kommer hem ska jag lära mig prata danska! Och söka sommarjobb. För troligtvis åker jag och min allra Bästavän till malta i sommar på språkresa i 3veckor. Hoppas alla har en bra julafton, puss


Lisa Nilsson

En många så är du den som alltid lyser upp min dag. Mitt fina hjärta grattis på födelsedagen. Du är värd det bästa och jag står vid din sida så länge du vill. Jag hoppas du är nöjd med presenten för det är ett halsband som står för våran vänskap, jag älskar dig hjärtat glöm aldrig det<3


Julfuckinglov

Åker mot skolan med klassens 345 kakor... Haha yeah! Cabaren, betygen och jullov står på schemat idag!!!! Så jävla skönt.


Januari, Februari, Mars

Januari 2011

jag hade en kille ungerfär halva månaden sen sprack det.
jag började spela handboll igen! och jag spenderade mycket tid med ebba och silje!
slutade som tränare i konståkning och slutade åka.
och skaffade mig en ny vän, lisa nilsson mitt fina hjärta<3





Februari 2011

måste ha varit värsta perioden av hela året. jag låg på sjukhuset och mådde verkligen inte bra.
men jag tog mig upp igen och idag är allt helt ok! men jag spelade mycket handboll i februari!
men jag fick ett grymt sportlov med silje, saga,ebba och emil! plus jag köpte min älskade skidjacka!




Mars 2011

mycket handboll och mycket S + E. skolan åkte även iväg till Romme och jag hade en toppen dag!
väldigt mycket pannkakor var de också...


De är allt ni får nu ;)

new year

Det är ganska så himla sjukt hur detta år har gått? Och hur mycket man har gjort och hur mycket som har hänt..
2012 är här snart och helt ärligt jag är rädd, riktigt rädd för att börja gymnasiumet. En helt ny klass igen.
Men på något sätt ska de bli skönt, att få ta mer ansvar och inte ha så mycket bestämt. Jag har bestämt mig för vad jag ska välja men man vet aldrig vad som händer på vägen.. Men jag ser fram imot 2012 faktiskt. Och mitt nyår är helt annorlunda ifrån förra året, vilket känns helt konstigt.. Så mycket som har hänt iår alltså sjukt.
Ska göra lite bildgrej från året hihi!

Ja

Sitter förtilfället och väntar på Alexandra! Hon solar och jag chillar bara. Köpt sista julklapparna med Emelie idag och skönt att de är gjort! Snart ska jag sola sen ska jag träffa min fina Bästavän för att ge henne hennes julklapp, puss


Jag vill veta vad du tänker och hur du mår. Så vi kan fixa allt igen. För jag är trött på att inte veta.


<3


Jag<3mitt nya hår


Älskade gammelmormor jag är lucia för din skull idag, världens bästa du vila i största frid. Jag hoppas du sover gott där uppe. Finaste ängeln<3

I MADE IT!
Den som inte har varit lucia någon gång i sitt liv har verkligen missat någon, vilken känsla... Åhhh shit vad kul det var! Tack alla för världens finaste luciatåg, allt stöd och alla komplimanger jag fått idag det värmer till tusen i hjärtat ska ni veta. <3 jag har världens finaste vänner, om ni bara visste hur mycket jag tycker om er.


<3

Sitter förtillfället på Eskil och äter med Philip och Alexandra! Vi har haft luciaträning och jag känner mig tusen gånger lugnare men man vet aldrig vad som händer imorgon.... Efter skolan ska jag åka och köpa hårprodukter till imorgon och sen döma handboll! Min fina vän Alexandra sover hos mig inatt. Uppstigning 4.15 imorgon!


Your's


jaaa, tror ni förstår att de inte vart någon spelkväll!
men hade en awesome kväll men jätte trevligt folk, huvudsaken!
tack min fina vän alexandra för en toppen helg.
FUCIKNG LUCIA OM 2DAGAR, dör lite...

Not every person get the chance to know some like you


Turn me up when you feel low

Sitter på bussen hem för tillfället, använder min nya älskade iPhone. Livet är bra igen när man har den alltså, kärlek till den<3 sov ju hos Alexandra inatt och där ska jag spendera min natt igen ska bara hem och duscha plus packa om väskan. Spelkväll står på schemat, lär ju ta hem allt. Over and out, A


Hos Alexandra

Sitter hos min fina vän Alexandra, bi umgås med hennes familj och våran vän Jocke! Gillar mysfredagar, snart är det väl idol skulle jag tro. Hoppas på Amanda!! Sover här ikväll. Puss, ha en bra fredagskväll!


cause boy I know that you are not over me yet, just sayin'


-

avklarad måndag toppen ju! skolan gick skapligt snabbt efter skolan åkte jag iväg till tuna park med mormor för att handla skor och två fick jag med mig hem nöööjd! pluggat en stund också. ska snart ringa min vän michis hon kände sig lite ensam så vad gör man inte? älskade hon<3 imorgon är det skola och träning.
A

jag vill veta vad du tänker, så jag kan hjälpa dig


åhh vad jag saknar mitt hår.. en tår på det alltså! skulle veit perfekt till lucia ju...
menmen, lovar att inte klippa kort igen, never
. helgen gick fort den.
hade världens mysigaste natt igår med emilia och hennes syster melinn. massa kärlek till den familjen alltså!
(hennes pappa åkte ner till konsum för att köpa laktos yoghurt åt mig imorse, urgulligt ju!!)
varit i assa och dömt, varit på tuna park och hos min lilla kusin som fyller imorgon. pluggat som fan också, stolt över mig själv. nej mot ett bad med ansiktsmask och inpackning! skolan imorgon yeah.
A

krossa alla fönster

lördagen ska spenderas hemma och ute i ärla med min fina vän emilia.
pappa tjatar om att jag måste städa mitt rum och blala.. men ska börja med att ladda ner filmer till natten sedan plugga lite smått! bussen går 16.40 till ärla sen är det myssskväll!!
imorgon ska jag döma handboll och plugga.. försöka få med mammi till tuna? måste spendera lite pengar!!

we found love

det är fredag och veckorna flyger nästan förbi för snabbt... sommarlov snart ju, vilket betyder att de tre bästa åren med min klass aldrig mer kommer kunna upplevas.. oj vad depp men alexandra tog upp de idag sååå skyll på henne;)
de positiva är att jag är tät igen och att jag snart ska gå och soooola, haha fett mä fake jag är men jag orkar inte vara vit. sola solarium= mndre smink+cancer haha.
nej, avrundar orkar inte... måste sova och få tillbaka min röst.
kyss a

without yooou

hmm saknar min vän lite... kanske ska skicka iväg ett sms?
hade fint sov sällskap av min vän alexandra igår natt! ska snart åka ner för att kolla på träningen för jag är fortfarande sjuk, fuck de alltså. menmen, livet rullar på bra nu säger min studievägledare i skolan. så antagligen går de ju bra?
freeedag imorgon  och jag njuter som fan. snart en vecka kvar till lucia och jag kan knappt bärga mig, shit vilken kick de kommer vara... hon som leder in 100 personer på scenen SHIIIT ALLTSSååå.
A

RSS 2.0