07.27

Ska mot skolan och efter skolan bär det av mot sjukhuset, tunahallen och till sist sporthallen. En lång dag har jag framför mig, men jag gillar det.
Kram


Du kommer alltid vara nummer ett i mina ögon.


Good feeling

Första skoldagen gick snabbt!
Åkte ner och tränade efter skolan vilket gick helt ok. Hatar när man har varit sjuk..
Snart ska jag iväg så vi hörs!


Fotboll

Vi förlora matchen men kul var det att spela. Eller ja, jag spela några minuter för jag fortfarande är lite sjuk så helt slut i huvudet nu.. Imorgon är det skolan första dagen efter lovet, små kul faktiskt! Nej ska kolla top model nu, kramis


I will be there for you

Sov dags nu. Imorgon har jag tidig fotbollsmatch och faktiskt så ska det bli skönt att spela igen. Uppstigning 8.00. Hoppas ni haft en bra lördagskväll för det har jag verkligen haft. Kram


Bok

Jag vet att det här låter helt jävla sjukt, men jag har börjat skriva en bok om mitt liv.
Jag har ingen anning när det blir klar eller nått men ja.

Lyckorus

Drar mig snart ner på stan för att träffa Emilia. Lite god lunch om min mage tillåter! Annars finns det inte så mycket mer att säga, puss


Äckligt

Hej på er!
Ett tag sen, men har varit iväg både i förrgår och igår..
Va hos Alexandra i förrgår och jag fick stå för maten så det vart min jätte goda köttfärssås!
Igår var det full fart iväg till Boda Borg det var rent kaos när vi skulle hem men till slut va vi hemma. Och idag har jag endast slappat, skönt det också.
Kramis


Frisk

Jag är frisk! Ingen feber, whiooooooooo.
Men fortfarande hostig. Men tar mig snart till tuna park för en shoppingtur med Alexandra. Glasögon har jag även idag, för man får icke använda linser när man är sjuk!


Jag är rädd för dig men samtidigt så är du så jävla rätt för mig


Jag har ont i mitt finger och dör av denna jävla febern...


Skoj

Kul att bli sjuk första dagen på lovet, jätte kul!!!


Ass back home

Ja alla hjärtans dag bestod av tre träningar istället. Är som det är.

Kommit på en freakad ide att lockpermanenta mitt hår nu menar jag inte värsta krullet!!! Haha utan naturliga lockar... Men ingen aning om det funkar eftersom mitt hår är så jävla tjockt men ska prata med min frisör så får vi se!
Kram på er


<3

Imorgon är det alla hjärtans dag! Hatar dagen för den är sjukt överdriven... Men ska tillbringa den michis imorgon, efter skolan förstås! Så hoppar fotbollen imorgon men icke handbollen. Kram på er och ha en bra alla hjärtans dag imorgon!!


Försvinn aldrig ur mitt liv


Det går bra nu kompis

Hela veckan har rullat på med nationella, nytt gips, träningar, underbara vänner, några gymnasiumval klara och en bra vecka!
Imorgon ska jag döma konståking hela dagen och eftersom jag är handikapp så sitter min alldeles underbara vän Emilia med mig! Så en helg med en underbar sport och en nära vän kan inte bli så mycket bättre? Ibland är livet bra hörrni.'


Och även fast jag inte saknar dig känns det som hela världen skulle rasa om du glömde mig


Fingret ur led och gips i tre veckor men ett lyckat disco tillslut

Ja som rubriken lyder så ja! Jag kommer tyvärr inte kunna blogga på tre veckor eftersom jag har två fingrar fria på högra handen och jag är inte kung på att använda min vänster hand... Så undrar hur nationella kommer gå i veckan men det löser sig. Men det roliga är att tre i min klass har gips på samma hand och att vårat disco vart awesome, världens bästa klass. Ha ett bra liv medans jag är borta! Puss och skaffa aldrig gips


Gladis

Jag är glad! Otroligt även fast jag drömde mardröm.. Haha.
Ska iväg till skolan nu.
Ha en awesome fredag för det ska jag!


Lycklig

Att jag kan säga att jag är lycklig är underbart. Jag älskar känslan av att vara lycklig. Åh. Men den försvinner väl lika snabbt? Träningarna gick så jävla bra.
Imorgon är det skola och disco med klassen!


Utkast: Feb. 2, 2012


Älskade du

Tänk att en fin vän som michis kan ändra mitt humör bara sådär. Gick upp en sväng till henne efter gymmet igår och Gud vad bra humör hon fick mig på.

Nu bär det av mot skolan sen väntar fotbollsfys och handbollsträning.

Bjuder på en bild från öppet hus på mig och Ludde!


Grattis världens finaste hjärta på födelsedagen

Jag kommer aldrig kunna skriva ner i ord hur glad jag är att jag har just dig. Utan dig vet jag inte vad jag skulle göra, tack för att du är så bra. Jag lämnar dig aldrig.


RSS 2.0